IMG_4008.JPG
Monochrome on Transparent.png

VELKOMMEN

På lille, vakre Grønøy, en liten avstikker fra Norges lengste nasjonale kulturvei finner du oss. Vår perle av et nordlandshus, et hus med historie helt tilbake til 1790. Ta turen innom, vi byr på overnatting, mat og forfriskninger i vakre og historiske omgivelser.

IMG_4269_edited.jpg
IMG_4233_edited.jpg

OVERNATTING

Graphic separation element

Vi har plass til totalt 18 overnattende gjester, fordelt på 7 rom, som består av enkelt- og dobbeltrom og 2 rom med mulighet for ekstrasenger. Rommene er innredet i en blanding av gammel og moderne stil.

IMG_4387_edited_edited.jpg

TIL BORDS

Graphic separation element

Kaféen vår er åpen for våre gjester og besøkende.
Fra kjøkkenet får du servert frokost, enkle lunsj- og middagsretter. I tillegg vil du finne ferske bakevarer, kaffe, kaker og desserter i disken vår.

DJI_0027_edited.jpg

INFORMASJON

Graphic separation element

Vi har samlet informasjon om parkering, hvordan du kommer til oss, opplevelser med mer som kan komme til nytte om du velger å besøke oss.

DJI_0035_edited_edited.jpg

OPPLEVELSER

Graphic separation element

Grønøy er en perle på Helgelandskysten lokalisert i Meløy kommune. Området har mye å by på, alt fra majestetiske fjell, vakker skjærgård, fine strender og severdigheter.

KONTAKT OSS

Graphic separation element

Om det skulle være noe du lurer på må du bare ta kontakt med oss, følg linken under hvor du finner informasjon om hvordan kontakte oss.